Selecció

Que oferim

RAMÉNTOL PUJOL ofereix principalment un entorn professional en el qual advocats podem compartir la passió per l’assessorament i la defensa dels nostres clients.

Privilegiem el desenvolupament i les relacions humanes dels professionals que integren la nostra organització. Posem a la seva disposició eines que els permeten treballar en equip i plans de formació en les àrees del dret en les quals intervenen.

Els nostres assessors exerceixen la seva professió en un entorn de treball  exigent i a la vegada convivencial.

L’horari de treball és flexible en funció de les exigències de l’ofici, prioritzant la disponibilitat dels nostres assessors per a respondre millor a les exigències de reactivitat dels nostres clients.

Oferim possibilitats de promoció interna als nostres col·laboradors, els quals, en funció del resultat del seu treball i de l’experiència adquirida, poden aspirar a ser socis de la nostra organització.

Proposem una remuneració dels nostres professionals vinculada amb els resultats obtinguts per cada un d’ells.

Que busquem

Recerquem professionals amb talent, apassionats pel seu treball i amb uns valors fonamentals que són: el rigor, el compromís personal, el dinamisme, la capacitat de treball en equip i amb visió empresarial de la nostra professió d’advocat .

Perquè som un despatx andorrà a vocació internacional, el domini dels idiomes, amb, com a mínim, el català, l’anglès, el castellà i el francès, és essencial.

Apostem també per la diversitat dels nostres assessors, motiu pel qual no privilegiem cap perfil en concret. Nogensmenys, apreciem els candidats que tinguin vàries formacions (dret, empresarials, ciències polítiques,  lletres etc.) com els que tinguin una especialitat en una o unes àrees del dret. Valorem  perfils que demostrin un alt grau d’iniciativa, de motivació i de dinamisme.

Formació

Per tal de proveir als nostres clients un servei d’excel·lència, RAMÉNTOL PUJOL aposta per la formació continua dels seus col·laboradors.

Establim plans de formació quins objectius són, principalment:

 • El coneixement de les especificats del dret andorrà, per aquells professionals que comencin a operar al Principat d’Andorra,
 • L’actualització legal, a mesura de la promulgació de noves disposicions legals,
 • La especialització en determinades àrees del dret,
 • El coneixement de les regles que regeixen les nostres professions, amb un especial èmfasis respecte de les normes deontològiques i de les mesures de prevenció i de lluita contra el blanqueig de diners.

Programa de pràctiques

RAMÉNTOL PUJOL acull becaris que tenen vocació a exercir la professió d’advocat i/o d’economista al Principat d’Andorra.

Procurem que l’estudiant pugui descobrir les modalitats d’exercici de la nostra professió, participi als plans de formació durant la seva estància, pugui conèixer la nostra cultura de despatx, i que la seva experiència amb nosaltres li permeti orientar millor la seva trajectòria universitària i professional.

 

  Nom
  Email
  Telèfon
  CV
  Carta de recomanació:

  Seguretat:

  Dades de contacte

  Carrer Bonaventura Armengol, 10
  Edifici Montclar, Bloc 1
  1a planta, Desp. 111 i 112
  AD500 Andorra la Vella
  Principat d’Andorra
  T. +376 810 010
  F. +376 846 110
  Email: mail@ramentolpujol.ad

  Contacte