Identitat

RAMÉNTOL PUJOL és un despatx d’advocats ubicat al Principat d’Andorra. Neix de la fusió de varis despatxos d’advocats, inicialment creats d’una part pel lletrat Salvador RAMÉNTOL FÀBREGAS (1935-2018), i d’altra part pel lletrat Joan PUJOL SERRES (en exercici des de l’any 1973 fins l’any 2020).

Està format per un equip d’advocats especialistes en les àrees del dret i en els sectors més rellevants de l’economia andorrana, que es beneficien de més de 50 anys d’experiència en la pràctica del dret al Principat d’Andorra.

RAMÉNTOL PUJOL és un despatx dinàmic i un dels referents en l’advocacia al Principat d’Andorra, que presta als seus clients, empreses, societats i grups de societats, serveis tant en l’àmbit andorrà com en l’internacional, en col·laboració amb la seva xarxa de corresponsals en altres jurisdiccions.

El renom de RAMÉNTOL PUJOL s’ha construït gràcies a la confiança dels seus clients, al rigor del seu treball, a l’eficàcia dels seus serveis i a l’escrupolós respecte de la seva obligació de confidencialitat, i més generalment, de les normes deontològiques.