Fa més de 700 anys que el Principat d’Andorra existeix i es caracteritza per una gran estabilitat geopolítica.

Convé remarcar que, si bé la seva acta fundacional va ser la signatura d’uns pariatges a finals del segle XIII, el Principat d’Andorra va modificar amb èxit l’organització de les seves institucions gràcies a la signatura l’any 1993 de la seva primera i única Constitució.

El Principat d’Andorra és situa entre França i Espanya, envoltat per la Unió Europea i per tant, en un entorn geopolític avui de màxima estabilitat.

Històricament, el Principat d’Andorra ha mantingut la seva neutralitat davant dels diversos conflictes bèl·lics que els països veïns han patit (guerra civil espanyola, segona guerra mundial).

Des de l’any 1993, el Principat d’Andorra és un estat internacional reconegut com a tal, amb seu a la ONU, representació diplomàtica a França, Espanya, EUA, Bèlgica, etc., i representació en  nombrosos organismes internacionals (ONU 1993, UNESCO1993, UIT 1993, Consell d’Europa 1994, OMS 1997, CPI 2002, FAO 2007, etc.).

L’estabilitat geopolítica d’Andorra procura un entorn favorable per invertir-hi i establir-s’hi personalment i professional.