La firma
RAMÉNTOL PUJOL és un despatx d’advocats compost per un equip especialitzat d’advocats. RAMÉNTOL PUJOL ha estat format per la unió de diversos despatxos d’advocats, inicialment creat per una banda pel Sr. Salvador RAMÉNTOL FABREGAS (1935-2018) i per l’altra per l’advocat el Sr. Joan PUJOL SERRES (en el càrrec des del 1973 fins a 2020) .

L’equip de RAMÉNTOL PUJOL està format per advocats, especialitzats a totes les àrees del dret i als sectors més importants de l’economia andorrana. 60 anys de pràctica ens han dotat d´una profunda experiència i coneixement sobre l´operativa al Principat d´Andorra.

RAMÉNTOL PUJOL és un despatx dinàmic, considerat un despatx d’advocats de referència a Andorra. La base de clients es compon d’empreses i grups d’empreses locals i internacionals. Presta els seus serveis a Andorra i també a nivell internacional, col·laborant amb una estreta xarxa de corresponsals a altres jurisdiccions.

RAMÉNTOL PUJOL ha sabut llaurar-se una reputació reconeguda i positiva, gràcies a la confiança dels seus clients, el rigor del seu treball, l’eficàcia dels seus serveis, l’estricte compliment de les obligacions de confidencialitat i, en general, del codi professional d’ètica.

+ INFO