More than 60 years of experience in the practice of law in Andorra

We are solutions designers

We think business, we act legal

El que diuen de nosaltres

Destacats

Experience and skills

Més de 60 anys d’experiència en la pràctica del dret al Principat d’Andorra.

Legal certainty

Andorra cerca atraure nous inversors gràcies a un nou marc legal i fiscal, constitutiu d’una seguretat jurídica reforçada.

Taxation

Andorra, per la seva fiscalitat i convenis internacionals, representa una destinació privilegiada per les persones i les inversions.

Join us

Uneix-te al nostre equip d’advocat, i comparteix la nostra passió per l’assessorament i la defensa dels nostres clients.

The Firm

RAMÉNTOL PUJOL és un despatx d’advocats ubicat al Principat d’Andorra. Neix de la fusió de varis despatxos d’advocats, inicialment creats d’una part pel lletrat Salvador RAMÉNTOL FABREGAS (1935-2018), i d’altra part pel lletrat Joan PUJOL SERRES (en exercici des de l’any 1973 fins l’any 2020).

Està format per un equip d’advocats especialistes en les àrees del dret i en els sectors més rellevants de l’economia andorrana, que es beneficien de més de 60 anys d’experiència en la pràctica del dret al Principat d’Andorra.

RAMÉNTOL PUJOL és un despatx dinàmic i un dels referents en l’advocacia al Principat d’Andorra, que presta als seus clients, empreses, societats i grups de societats, serveis tant en l’àmbit andorrà com en l’internacional, en col-laboració amb la seva xarxa de corresponsals en altres jurisdiccions.

El renom de RAMÉNTOL PUJOL s’ha construit gràcies a la confiança dels seus clients, al rigor del seu treball, a l’eficàcia dels seus serveis i a l’escrupolós respecte de la seva obligació de confidencialitat, i més generalment, de les normes deontològiques.

Andorra

Un petit país ple d’oportunitats

Els nostres valors

01

Talent and excellence

To provide an excellent service, we hire talented professionals, provide them with the best training tools and promote a tight collaboration with our senior lawyers. This enables us to provide our clients a high quality consultation, which combines established know-how with innovative ideas.

02

Team work

We firmly believe that unity is strength. That is why we promote teams, characterized by cohesion and collaboration, to create an effective and pleasant working environment. This lets us combine a diversity of skills to deal with highly complex cases by rendering a complete service to our clients.

03

Transparency

Seguim meticulosament les instruccions del client, assegurant-nos que entén el seu cas per a prendre decisions informades. Operem amb total transparència i només acceptem mandats si estem segurs que podem complir amb els estàndards ètics de la nostra professió.

04

Diligence

Oferim assessorament diligent als nostres clients empresarials, assegurant rapidesa i eficàcia, amb informació clara sobre els terminis d’execució.