Avís legal

En compliment del que preveu la Llei 12/2013 de 13 de juny que regula el comerç i el comerç electrònic així com la Llei 35/2014 del 27 de novembre de serveis de confiança electrònica, en el present Avís Legal s’informa que www.ramentolpujol.ad és un domini de RAMÉNTOL PUJOL BORRELL & VILAMAJÓ, SL amb domicili social a: C/ Bonaventura Armengol, 10 Edif. Montclar – Bloc 1, 1ª planta, despatx 111-112, AD500 – ANDORRA LA VELLA (PRINCIPAT D’ANDORRA), telèfon +376 810 010 i correu electrònic: mail@ramentolpujol.ad

RAMÉNTOL PUJOL BORRELL & VILAMAJÓ, SL ha estat inscrita al Registre de Comerç del Principat d’Andorra amb número: 923688-E i amb Registre Tributari L-709226-T.

Dades d’identificació del Responsable del Tractament:

RAMÉNTOL PUJOL BORRELL & VILAMAJÓ, SL
C/ Bonaventura Armengol, 10 Edif. Montclar – Bloc 1, 1ª planta, despatx 111-112, AD500 ANDORRA LA VELLA (ANDORRA)

Per a més informació pot dirigir-se mitjançant correu electrònic a l’atenció del nostre delegat de protecció de dades a la següent adreça: dpo@ramentolpujol.ad

ACCÉS I USUARIS

Tota persona que accedeixi al lloc web www.ramentolpujol.ad, en la seva condició d’USUARI, expressa la seva plena acceptació i sense reserves d’aquest AVÍS LEGAL.

L’accés al lloc web és gratuït. No obstant això, RAMÉNTOL PUJOL BORRELL & VILAMAJÓ, SL es reserva la possibilitat de condicionar l’accés de determinats serveis puntuals al previ registre de l’ USUARI mitjançant l’emplenament de l’oportú Formulari de contacte, que es trobarà, si s’escau, a disposició de qui desitgi registrar-se com a USUARI REGISTRAT.

Quan sigui necessari que l’USUARI es registri com a USUARI REGISTRAT o aporti dades personals per poder accedir a algun dels serveis específics, a la recollida i tractament de les dades personals dels USUARIS li serà aplicable el que es disposa en l’epígraf sobre Política de Privacitat. Sol·licitem consulti la mateixa, a fi efecte de ser informat sobre el tractament, conservació i drets sobre les seves dades.