Immobiliari

RAMÉNTOL PUJOL compta amb un gran prestigi i experiència en les diverses àrees del sector immobiliari. Els nostres advocats, especialistes i plurilingües, intervenen en operacions immobiliàries de gran envergadura i complexitat en el mercat immobiliari andorrà des de fa més de 50 anys.

Assessorem a organismes i entitats relacionats amb el món immobiliari, empreses, societats, grups nacionals i internacionals. Proveïm un servei global que inclou les diferents àrees del dret  relacionades amb el projecte immobiliari (financer, fiscal, societari, mercantil,  successions, laboral, urbanisme, mediambiental, etc.).

Emetem dictàmens i informes sobre qüestions immobiliàries, i realitzem  verificacions (due diligence) relatives a la realització de tot tipus de projecte immobiliari al Principat d’Andorra.

Intervenim en la negociació i preparació de contractes de compravenda de béns immobles i de societats immobiliàries, i d’arrendaments. Assessorem els nostres clients respecte la preparació d’escriptures d’obra nova, de divisió de finca i de propietat horitzontal. Assessorem als actors del sector de la construcció i de la promoció immobiliària. Els nostres especialistes presten assessorament en qüestions relacionades amb la fiscalitat immobiliària i el finançament immobiliari. Intervenim en tota classe de  litigis en matèria immobiliària.

blanc

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Compravendes de béns immobles i de societats immobiliàries

Els nostres advocats de l’àrea immobiliària intervenen en la negociació i redacció de contractes de cessió d’immobles i d’accions de societats, quin actiu està compost essencialment de béns immobles situats a Andorra,i de drets sobre els mateixos.

Assessorem i acompanyem els nostres clients en la creació i el manteniment de societats patrimonials destinades a la inversió immobiliària a Andorra i internacional.

+ INFO

Arrendaments

Assessorem els nostres clients en la negociació i la redacció de tot tipus de contractes d’arrendaments sobre béns immobles situats al Principat d’Andorra: arrendament de locals per a negoci, d’hotels, de centre comercials, d’habitatges, de terrenys amb o sense possibilitat de construcció, etc.

+ INFO

Construcció i promoció immobiliària

Acompanyem els nostres clients promotors nacionals i internacionals, en tot el procés de la promoció immobiliària. Negociem amb els constructors i industrials intervinents redactant contractes d’obra, (claus en mà, segons amidaments o per administració), negociant amb els facultatius projectistes i directors d’obra, elaborant els pactes que els vinculin amb els nostres clients per a l’execució del projecte immobiliari.

+ INFO

Fiscalitat immobiliària

Gaudim d’una àmplia experiència en l’assessorament en qüestions fiscals derivades d’operacions immobiliàries realitzades a Andorra. Cerquem la millora del rendiment econòmic i la racionalització de l’estructura del projecte immobiliari plantejat, en funció dels objectius cercats.

+ INFO

Divisió horitzontal i copropietats

Assessorem a promotors immobiliàries i a comunitats de propietaris respecte de tota qüestió relacionada amb els drets i obligacions previstos a la Llei de Propietat Horitzontal. Intervenim en la preparació d’escriptures de divisió horitzontal i d’estatuts i de reglament de règim interior d’edificis ubicats al Principat d’Andorra…

+ INFO

Litigis en matèria immobiliària

El nostre equip d’advocats processalistes, gràcies a llur perícia i experiència judicial en matèria immobiliària, defensa els interessos dels clients en els litigis davant els Tribunals andorrans o en procediments arbitrals.

+ INFO